post_type

Isabel raad paradise hotel

Posted by | in September 23, 2018 | paradise, isabel, hotel, raad

Mathias, Sophie, Carl Aksel, Ann Mariel, Aurora, Pierre, Magne ogmeg. STOR FORANDRING: I 2015 deltok Isabel Raad (23) i «Paradise Hotel» for første gang. Drama, vennskap og intriger er vel kanskje stikkordene for hva vi husker fra oppholdet til gladjenta fra vestlandet. Bestevenninnen min deler innleggene mine på snap, facebook og Insta, mens jeg selv styrer bloggen. Vi smeltet sjokolade og kuttet opp jordbær, så episoden og koste oss i hverandres selskap. Han er i hvert fall en skikkelig god venn av meg som jeg ELSKER å være rundt. Jeg la meg under kniven, jeg slet med mitt i tillegg til at det var mye konflikter i nære relasjoner. Det er et spill, enkelt og greit.

Paradise hotel norway sex

isabel raad paradise hotel paradise hotel 2018 deltakere

Det var så klart morsomt å være der, men det kan ikke sammenlignes med første gangen. Paradise, men troskapstest og pengepremie uteble. Dessuten er min første sesong av PH et av mine topp 3 gøyeste minner i livet. Da er vi off cam, og blir "passet på" av deltakeransvarlig. Jeg både håper og tror at denne sesongen kommer til å bli den beste og sykeste hittil. Pierre var helt fin igjen etter tre dager, og det var ingenting som stod i veien for at se kunne sendt han inn som en joker i løpet av sesongen. De hadde snakket om å spille ut Raad en stund, men det var ikke før denne uka de turte å ta det opp med gutta. I kveldens ingers rugbrød lavkarbo episode blir det drama. Jeg hadde alltid hennes rygg, i tillegg til Kristian sin.

Paradise hotel sverige deltakere

isabel raad paradise hotel paradise hotel online

Heldigvis er det flere år siden, og jeg er frisk som en fisk i dag. Se hans portrett fra sesong 5 her! Der vi spiller inn ligger midt i ødemarka. Veldig bra timing må jeg si, haha. Aurora sto for Paradise-historiens mest dramatiske finale da hun slapp kula i bakken en millimeter før sin partner Nico, og delte premien med sin beste venninne og classy girl Ann Marielle. Og ja, jeg synes at snus ser helt forferdelig ut sånn generelt, men spesielt på jenter. Hun er litt fisefin da, men det er jo tross alt slik det nesten må være når man er en "classy-girl". SÅ KLART blir man ikke tvunget til noe som helst, hverken seksuelt eller noe annet. Jeg vil gjøre mer hjemmelaget oktoberfest kostyme TV, men ikke mer Paradise.

Paradise hotel 2013

isabel raad paradise hotel isabell paradise

Til Dagbladet kunne Karlsen erkjenne at han hadde surret mye fram og tilbake i spillet, og var derfor ikke bitter da Leo Faa valgte å sende ham hjem. Selv synes jeg at det er gøy å være tilbake på skjermen, og ikke minst på Paradise. Det tok ikke lang tid før det hetet seg til mellom jentene i hvert fall, noe vi fikk se allerede i gårsdagens episode. First of all: FY FAEN SÅ KALDT DET ER! Blogger Isabel Raad mener hun blir mobbet for plastiske inngrep. DET var det som gjorde meg så trist. Får dere sove så lenge dere vil inne på hotellet? Det har ikke blitt vist på TV enda, så det må jeg vente med å fortelle dere. Ny uke, nytt tema - som gjør hverdagen til hotellgjestene snudd på hodet. Etter at vi har samlet oss sitter vi og venter en god stund (litt usikker på hvor lenge, men kanskje 1 time? Håper det kanskje gir litt mer mening nå?